27.8.08

Mokado, el vi del XXè Concurs de Castells


Aquesta edició hem volgut que la gastronomia de la nostra terra sigui també protagonista del Concurs de Castells. Us presentem Mokado, un vi (blanc i negre) creat especialment pel XXIIè Concurs de Castells en una sèrie limitada i numerada de mil ampolles. Us transcrivim la contraetiqueta del vi.

Mokado
Al cor del Montsant, la bellesa feréstega del sòl de pissarrra i argila ens dóna les garnatxes amb que s’elabora Mokado. La personalitat de les vinyes velles atorguen, generoses, la seva mineralitat i subtilesa a aquest vi, tan únic... com la nostra terra.
“Josep Mª Moreno i Aritz Echezarreta, del centre d’esbarjo gastronòmic Sirco, en col·laboració amb l’enòleg Francesc Perelló, han creat Mokado: el vi del XXIIè Concurs de Castells”


* Ho podreu comprar a les diades castelleres on trobareu l'estand del Concurs de Castells o al centre d'esbarjo gastronòmic Sirco ( a Port Tarraco, Edifici B-1 Local núm.5, telèfon 977 21 17 14. Podeu contactar amb Sirco a través de l'email info@sircogestion.com o a través del web www.sircogestion.com)