22.1.09

El vi del concurs, Mokado, encara està a la venda

Mokado, el vi creat especialment pel XXIIè Concurs de Castells encara es pot adquirir per aquells que així ho desitgin. Mokado és un homenatge al major esdeveniment casteller que es realitza a les nostres contrades i pren inspiració del concepte de comunicació d'aquest any: la pell castellera, el mocador. Es tracta d’una edició limitada i numerada de mil ampolles, de les quals en queden unes 300 a la venta de vi blanc i vi negre. Recordem la contraetiqueta del vi:

Mokado
Al cor del Montsant, la bellesa feréstega del sòl de pissarra i argila ens dóna les garnatxes amb què s’elabora Mokado. La personalitat de les vinyes velles atorguen, generoses, la seva mineralitat i subtilesa a aquest vi, tan únic... com la nostra terra.
“Josep Mª Moreno i Aritz Echezarreta, del centre d’esbarjo gastronòmic Sirco, en col·laboració amb l’enòleg Francesc Perelló, han creat Mokado: el vi del XXIIè Concurs de Castells”.


Si voleu rememorar el concurs o simplement tenir un dels seus productes exclusius, podeu comprar el Mokado al centre d’esbarjo gastronòmic Sirco (a Port Tarraco, Edifici B-1 Local núm.5, telèfon 977 21 17 14. Podeu contactar amb Sirco a través de l'email info@sircogestion.com o a través del web http://www.sircogestion.com/)