Mokado
Al cor del Montsant, la bellesa feréstega del sòl de pissarra i argila ens dóna les garnatxes amb què s’elabora Mokado. La personalitat de les vinyes velles atorguen, generoses, la seva mineralitat i subtilesa a aquest vi, tan únic... com la nostra terra.
“Josep Mª Moreno i Aritz Echezarreta, del centre d’esbarjo gastronòmic Sirco, en col·laboració amb l’enòleg Francesc Perelló, han creat Mokado: el vi del XXIIè Concurs de Castells”.
Si voleu rememorar el concurs o simplement tenir un dels seus productes exclusius, podeu comprar el Mokado al centre d’esbarjo gastronòmic Sirco (a Port Tarraco, Edifici B-1 Local núm.5, telèfon 977 21 17 14. Podeu contactar amb Sirco a través de l'email info@sircogestion.com o a través del web http://www.sircogestion.com/)
“Josep Mª Moreno i Aritz Echezarreta, del centre d’esbarjo gastronòmic Sirco, en col·laboració amb l’enòleg Francesc Perelló, han creat Mokado: el vi del XXIIè Concurs de Castells”.
Si voleu rememorar el concurs o simplement tenir un dels seus productes exclusius, podeu comprar el Mokado al centre d’esbarjo gastronòmic Sirco (a Port Tarraco, Edifici B-1 Local núm.5, telèfon 977 21 17 14. Podeu contactar amb Sirco a través de l'email info@sircogestion.com o a través del web http://www.sircogestion.com/)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada